PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1985
Tom
37
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Nowa metoda wytwarzania teksturowych produktów białkowych
(
Szydlowski A.
,
Keblinska M.
)
artykuł:
Możliwości lepszego wykorzystania miesa świńskiego. Ocena przydatności zróżnicowanego surowca rzeźnego do produkcji bekonu ciętego. Część I
(
Szorc J.
)
artykuł:
Czynniki wzrostu efektywności tuczu przemysłowego
(
Maderek R.
,
Mularowicz Z.
,
Borzuta K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.