PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1991
Tom
35
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Wpływ wybranych metod szeryzacji na skład i jakość win owocowych
(
Wzorek W.
,
Rostkowska-Demner E.
,
Lusawa K.
,
Lekowska A.
)
artykuł:
Metoda oznaczania niektórych ubocznych produktów fermetacji i olejków chmielowych w piwie
(
Baranowski K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.