PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2014
Tom
68
Numer
01-02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01-02
artykuł:
Z polskich winnic. Polskie wina w Qubus Hotel
artykuł:
Mali roślinożercy. Dieta wegetariańska na poszczególnych etapach życia: dzieciństwo
(
Stolinska H.
)
artykuł:
Zawód z pasją - życie ze smakiem
artykuł:
Sztuka ekspedycji. Systemy ekspedycji w zakładach gastronomicznych
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Chleb to podstawa
artykuł:
Potencjalne zagrożenie na talerzzu. Transgeniczne składniki potraw
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Nowości z Krakowa. Horeca 2013
artykuł:
Zdrowa słodycz. Stewia jako substancja słodząca (II)
(
Kolanowski W.
)
artykuł:
Kalifornijski Zinfandel. Ulubieniec Polaków
(
winny maniak
)
artykuł:
Szklane vademecum. Szkło w gastronomii
(
Zuchniewicz J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.