PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2009
Tom
63
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Wołowina kulinarna – czynniki poubojowe a jakość mięsa
(
Cierach M.
,
Niedzwiedz J.
,
Borzyszkowski M.
)
artykuł:
Sektor rybny w Polsce – tendencje rozwojowe
(
Hryszko K.
)
artykuł:
Rewolucja w chłodnictwie i klimatyzacji – zapomniane zakazy unijne
(
Dobrzynski M.
)
artykuł:
Podaż i popyt mrożonych owoców i warzyw na polskim rynku
(
Nosecka B.
)
artykuł:
Nutraceutyki – dodatki prozdrowotne i bioaktywne składniki żywności
(
Waszkiewicz-Robak B.
,
Swiderski F.
)
artykuł:
Kontenery chłodnicze – transport towarów szybko psujących się
(
Filina L.
)
artykuł:
Konkurencyjność polskich producentów żywności na rynku ukraińskim
(
Tereszczuk M.
)
artykuł:
Centrum M-Logistic - największa inwestycja Maspeksu
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.