PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Techniczno-technologiczne aspekty klarowania brzeczki piwnej
(
Sterczynska M.
,
Stachnik M.
)
artykuł:
The sea stars of the Sea of Japan as a potential raw material in the technology of fodder products
(
Maximowa S.
,
Shadrina E.
,
Panchishina E.
)
artykuł:
Dynamiczna metoda wyznaczania reologicznych właściwości materiałów lepkosprężystych
(
Balejko J.
)
artykuł:
Kwas askorbinowy - budowa, właściwości i funkcje w organiźmie człowieka
(
Kalwa K.
,
Wilczynski K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.