PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2009
Tom
59
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Certification schemes in Central and Eastern Europe: a status quo analysis in the agrifood sector
(
Gawron J. C.
,
Theuvsen L.
)
artykuł:
Bacteria of Bacillus cereus group in cereals at retail
(
Daczkowska-Kozon E. G.
,
Bednarczyk A.
,
Biba M.
,
Repich K.
)
artykuł:
Differentiation of reference and industrial baker’s yeast strains by classical biochemical tests and PCR-RAPD method
(
Lipinska E.
,
Gniewosz M.
,
Juchimiuk M.
)
artykuł:
All-cause mortality among the older people from Olsztyn and Warsaw regions in relation to socio-demographic and lifestyle factors and food intake - a short report
(
Slowinska M. A.
,
Kaluza J.
,
Brzozowska A.
,
Roszkowski W.
,
Wadolowska L.
)
artykuł:
Composition and properties of chicory extracts rich in fructans and polyphenols
(
Milala J.
,
Grzelak K.
,
Krol B.
,
Juskiewicz J.
,
Zdunczyk Z.
)
artykuł:
Survival of some microorganisms in the presence of onion (Allium cepa L.) extracts in vitro
(
Degirmencioglu N.
,
Irkin R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.