PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2005
Tom
40
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Substancje ochronne stosowane w procesie zamrażalniczego utrwalania mięsa i jego przetworów
(
Kondratowicz J.
,
Chwastowska I.
)
artykuł:
Nowa technologia EVI
(
Glowala A.
)
artykuł:
Dla dobra klienta tylko najlepsze produkty
(
J.G.
)
artykuł:
Chłodnice powietrza
(
Maniawska M.
)
artykuł:
Agregaty do schładzania cieczy
(
Nowacki B.
)
artykuł:
Trzecia nota informacyjna na temat chłodnictwa i żywności. Wskaźniki temperatury i indykatory czas-temperatura
(
KLuza F.
)
artykuł:
Nowa generacja zaworów do przemysłowych instalacji chłodniczych
(
Klenkiewicz M.
)
artykuł:
Klimatyzację czas zacząć
artykuł:
Wpływ czynników ilościowo-jakościowych przetwórczych oraz chłodniczych kształtujących wartości surowców rybnych dla konsumentów
(
Rywotycki R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.