PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1990
Tom
44
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Wpływ przechowywania w wodzie ziemniaków gotowanych na zawrtość kwasu L-Askorbinowego i witamin oraz wybrane cechy sensoryczne
(
Brzozowska E.
,
Papierz A.
)
artykuł:
Próba optymalizacji procesu smażenia zanurzeniowego filetów z mintaja
(
Czarniecka E.
,
Osinska E.
,
Zalewski S.
)
artykuł:
Mięso
(
Sulkowski H.
)
artykuł:
Mały słownik z dziedziny żywienia zbiorowego (IX)
(
Malinowska I.
,
Czajka J.
,
Marcjanska I.
)
artykuł:
Charakterystyka restauracji zwykłej
(
Kolasa W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.