PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1986
Tom
34
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Właściwości emulgatorów typu monoglicerydów i perspektywy rozwoju ich produkcji
(
Katzer A.
,
Polomski J.
)
artykuł:
Przegląd pieców piekarskich konstrukcji krajowej. Część II
(
Lisiecki W.
,
Brudka J.
)
artykuł:
Produkty mleczarskie jako czynniki paprawiajace jakość pieczywa
(
Jakubczyk T.
,
Bartnik M.
)
artykuł:
Otwarcie i bez osłonek o jakosci maszyn piekarskich
(
Bielecki P.
)
artykuł:
Koordynacja we wprowadzaniu postępu technicznego
artykuł:
Automat dozujacy 02-DCO
(
Maciuba J.
,
Lipski A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.