PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2019
Tom
---
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Kulinarny Puchar Polski 2019
artykuł:
Ryby mają głos
(
Marcinczyk B.
)
artykuł:
Kobiecy punkt jedzenia
artykuł:
Wydajna, oszczędna, gotowa do działania, czyli zmywarka w lokalu
(
Podolska E.
)
artykuł:
Worldskills to przepustka do międzynarodowej kariery
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Ryby i owoce morza na talerzu
(
Serafin P.
)
artykuł:
Transgourmet i Selgros Cash&Carry odkrywa kulinarne talenty
artykuł:
Powrót do minimalizmu
(
Koblak A.
)
artykuł:
Profesjonalizm jest niezbędny
(
Morkowska B.
)
artykuł:
Mąka - najważniejszy składnik pizzy
(
Podolska E.
)
artykuł:
Aktualizuj swój profil w social mediach
(
Rylska K.
)
artykuł:
The Best Chef Awards Barcelona 2019
artykuł:
Food coast a idealne menu
artykuł:
Starcie kulinarnych gigantów
artykuł:
Czy restaurator ma prawo nie obsłużyć klientów?
(
Duchnowska E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.