PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1990
Tom
44
Numer
02-03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02-03
artykuł:
Zawartość azotanów i azotynów w ziemniakach uprawianych w różnych warunkach
(
Cieslik E.
,
Miedzybrodzka A.
,
Sikora E.
)
artykuł:
Rola techniki w gospodarce żywnością
(
Budny J.
)
artykuł:
Postęp techniczny warunkiem rozwoju przemysłu spirytusowego
(
Ciborska S.
,
Gogulski W.
,
Napierala W.
)
artykuł:
Biosynteza poli - beta - hydroksymaślanu i możliwości jego wykorzystania w technologii żywności
(
Bednarski W.
)
artykuł:
Badania nad oczyszczaniem ścieków cukierniczych
(
Manczak M.
,
Balbierz M.
,
Szeleta M.
)
artykuł:
Analiza termiczna i jej zastosowanie w badaniu żywności. Cz.I. Metody, aparatura, badanie białek i węglowodanów, oznaczanie wody
(
Kowalski B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.