PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2012
Tom
62
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Substances with antibacterial activity in edible films - a review
(
Krasniewska K.
,
Gniewosz M.
)
artykuł:
Characteristics of biologically-active substances of amaranth oil obtained by various techniques
(
Czaplicki S.
,
Ogrodowska D.
,
Zadernowski R.
,
Derewiaka D.
)
artykuł:
Antioxidant activity of extracts from apple, chokeberry and strawberry
(
Bonarska-Kujawa D.
,
Sarapuk J.
,
Bielecki K.
,
Oszmianski J.
,
Kleszczynska H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.