PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2020
Tom
70
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Hybrid approach in the analysis of bovine milk protein hydrolysates as a source of peptides containing di- and tripeptide bitterness indicators
(
Iwaniak A.
,
Minkiewicz P.
,
Hrynkiewicz M.
,
Bucholska J.
,
Darewicz M.
)
artykuł:
Effect of the growth stage of false flax (Camelina sativa L.) on the phenolic compound content and antioxidant potential of the aerial part of the plant
(
Karamac M.
,
Gai F.
,
Peiretti P. G.
)
artykuł:
Altitude effect on the properties of honeys from the region of Jijel (Algeria)
(
Bouhala A.
,
Ouchemoukh S.
,
Moussi A.
,
Beidjoudi S.
)
artykuł:
Technological properties of model system beef emulsions with encapsulated pumpkin seed oil and shell powder
(
Stajic S.
,
Kalusevic A.
,
Tomasevic I.
,
Rabrenovic B.
,
Bozic A.
,
Radovic P.
,
Nedovic V.
,
Zivkovic D.
)
artykuł:
High voltage electrical discharges and ultrasound-assisted extraction of phenolics from indigenous fungus-resistant grape by-product
(
Loncaric A.
,
Jozinovic A.
,
Kovac T.
,
Kojic N.
,
Babic J.
,
Subaric D.
)
artykuł:
Buckwheat as an interesting raw material for agricultural distillate production
(
Lugowoj S.
,
Balcerek M.
,
Pielech-Przybylska K.
)
artykuł:
Effect of enzyme-assisted vinification on wine phenolics, colour components, and antioxidant capacity
(
Generalic Mekinic I.
,
Skracic Z.
,
Kokeza A.
,
Soldo B.
,
Ljubenkov I.
,
Banovic M.
,
Simat V.
,
Skroza D.
)
artykuł:
Co-cultivation growth of Escherichia coli and Staphylococcus aureus as two common dairy contaminants
(
Medvedova A.
,
Gyoriova R.
,
Lehotova V.
,
Valik L.
)
artykuł:
Pigmented maize (Zea mays L.) contains anthocyanins with potential therapeutic action against oxidative stress - a review
(
Magana-Cerino J. M.
,
Peniche-Pavia H. A.
,
Tiessen A.
,
Gurrola-Diaz C. M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.