PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2017
Tom
71
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Pałeczki Salmonella - aktualne zagrożenia żywności
(
Mackiw E.
,
Kowalska J.
,
Stasiak M.
,
Kucharek K.
)
artykuł:
Odzyskiwanie białka z rybnych surowców ubocznych. Metoda pH-shift
(
Szymczak M.
,
Dominiczak A.
,
Szymczak B.
)
artykuł:
Właściwości zdrowotne żywności wytwarzanej przy udziale bakterii kwasu mlekowego
(
Pytka M.
,
Kordowska-Wiater M.
,
Mazurkiewicz J.
)
artykuł:
Mleko i produkty mleczne źródłem składników biologicznie czynnych
(
Brodziak A.
,
Krol J.
,
Barlowska J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.