PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wartość żywieniowa i prozdrowotna serwatki oraz jej wykorzystanie
(
Jasinska M.
,
Skryplonek K.
)
artykuł:
The expectations of young consumers toward dietary supplements
(
Platta A.
,
Lipniacka S.
,
Zyngiel W.
,
Owczarek T.
)
artykuł:
The assessment of the quality of eggs from battery caged hens and organic eggs
(
Smiechowska M.
,
Podgorniak P.
)
artykuł:
Quality assessment of apple juices and consumer acceptance thereof
(
Kudelka W.
,
Gluszek D.
)
artykuł:
Ocena jakości majeranku dostępnego na rynku lubelskim
(
Sosnowska B.
,
Sawczuk A.
,
Stoj A.
,
Czernecki T.
,
Wlazly A.
)
artykuł:
Networking and promotion of technological and commodity science heritage
(
Biniecka M.
,
Campanella L.
)
artykuł:
Fatty acids profile of sheep’s and goat’s milk used in production of cheese introduced as innovative products
(
Baran J.
,
Pieczonka W.
,
Pompa-Roborzynski M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.