PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1974
Tom
24
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Dynamika nagromadzania i znikania cukrów w bulwach ziemniaka podczas zimnego przechowywania i rekondycjonowania
(
Samotus B.
,
Leja M.
,
Kolodziej Z.
,
Niedzwiedz M.
,
Czajkowska B.
)
artykuł:
Zmiany ciężaru cząsteczkowego dekstryn prażonych z dodatkiem kwasów
(
Sroczynski A.
,
Skalski J.
)
artykuł:
Wpływ wstępnej enzymatycznej hydrolizy skrobi na proces jej scukrzania glukoamylazą
(
Sroczynski A.
,
Budryn K.
)
artykuł:
Franciszek Nowotny (1904-1972)
artykuł:
Wpływ zawartości skrobi i fityny na dezintegrację tkanki bulwy ziemniaka podczas gotowania
(
Kolodziej Z.
)
artykuł:
Kwasowa inaktywacja alpha-amylazy i glukozylotransferazy w enzymatycznych preparatach glukogennych
(
Kujawski M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.