PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2013
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Rynek energetyków rosnie najszybciej. Rozmowa z Wojciechem Rutkowskim, Prezesem Zarządu Krajowej Izby Gospodarczej "Przemysl Rozlewniczy"
(
Rebelska A.
)
artykuł:
Opakowania pod specjalnym nadzorem. Migracja substancji chemicznych do żywności
(
Nowacka M.
,
Niemczuk D.
,
Rybak K.
)
artykuł:
Akcja "Zero tolerancji" będzie bezterminowa. Poniżej zamieszczamy odpowiedzi Głównego Lekarza Weterynarii Janusza Związka na pytania zadane przez "Bezpieczeństwo i Higienę Żywności"
artykuł:
Nasze sery są efektem bogatego doswiadczenia. Rozmowa z Grzegorzem Gańko, Prezesem Zarządu OSM w Sierpcu
artykuł:
O aferach trzeba informować, a nie "zamiatać pod dywan". Konferencja prasowa "Bezpieczeństwa i Higieny Żywności"
artykuł:
Polska wieś przed kluczowym wyborem. Rozmowa z Jerzym Chróścikowskim, przewodniczącym Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi Senatu RP
(
Michalski W.
)
artykuł:
Dobrowolny System Kontroli to wzór dla innych branż
(
Wojciechowski T.
)
artykuł:
Elastyczność w systemie HACCP. Analiza rozporządzenia (WE) nr 852/2004
(
Sikora T.
,
Kolozyn-Krajewska D.
)
artykuł:
Inspekcje, producenci i branża pest control muszą współpracować. Rozmowa z Krystyną Janczukowicz, asystentem jakości Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji S.A.
artykuł:
Jednostki nie mogą bagatelizować niedociągnięć producentów. Rozmowa z Sebastianem Ciach, Szefem Zespołu Branży Rolno-Spożywczej, DEKRA Certification
artykuł:
Uczciwość to kluczowy element rynku żywności. Rozmowa z Małgorzatą Kręcką, Kierownikiem Sekcji Systemów Zarządzania w Przemyśle Spożywczym TUV Rheinland Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Przygotujmy rolnictwo i wieś na cięższe czasy. Rozmowa z Markiem Zagórskim, prezesem Europejskiego Funduszu Rozwoju Wsi Polskiej
(
Rebelska A.
)
artykuł:
Zasada proporcjonalności w funkcjonowaniu organów ukż
(
Wojciechowski P.
)
artykuł:
Jakość potwierdzona znakiem Polskiej Normy. Rozmowa z Małgorzatą Barnaś, Dyrektor ds. Zapewnienia Jakości w Fabryce Farb i Lakierów Śnieżka S.A.
artykuł:
Efekt afer - mniej biurokracji i mądrzejsze przepisy. Ważna propozycja Komisji Europejskiej
artykuł:
Naszą siłą jest interdyscyplinarne podejście. Rozmowa z Mieczysławem Markiem Obiedzińskim, Managerem Food Business Service TUV SUD Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Widać dywersyfikację rynków zbytu. Polska żywność na rynkach zagranicznych
(
Tereszczuk M.
)
artykuł:
Standard pest control przysłuży się bezpieczeństwu żywności. Rozmowa z Tadeuszem Wojciechowskim, Prezesem ZarząduPolskiej Federacji Pest Control
(
Michalski W.
)
artykuł:
W trosce o bezpieczeństwo produktu i konsumenta. Dyskusja nt. podkładek absorpcyjnych
artykuł:
Przecieraliśmy szlaki. Rozmowa z Jackiem Zdulskim, kierownikiem działu higieny w firmie Dalmyt Sp. z o.o.
artykuł:
"Zero tolerancji" to nie zero myślenia. Rozmowa z dr. Piotrem Kołodziejem, Głównym Lekarzem Weterynarii w latach 2001-2004
(
Wojciechowski T.
)
artykuł:
Polska Norma - synonim jakości i bezpieczeństwa. Rozmowa z Anną Stankowską, Dyrektorem Wydziału Certyfikacji w Polskim Komitecie Normalizacyjnym
artykuł:
Mega CO2 - podkładka absorpcyjna przyszłości. Rozmowa z Aleksandrem mackiewiczem, Prezesem Zarządu POMONA COMPANY Ltd. Spółka z o.o.
artykuł:
Samokontrola jest korzystna dla przemysłu i konsumentów. Rozmowa z Julianem Pawlakiem, Prezesem Zarządu Krajowej Unii Producentów Soków
(
Michalski W.
)
artykuł:
Nasze preparaty skutecznie chronią zakłady spożywcze. Rozmowa z Adamem Urbaniakiem, Business Mamager Non Crop, Pest Control Solutions BASF Polska
artykuł:
Mamy pełną kontrolę nad całym procesem produkcji. Rozmowa ze Zbigniewem Grycanem
artykuł:
Kompletne mieszanki funkcjonalne i smakowe dla przemysłu mięsnego. Rozmowa z Joanną Rychlicką-Rybską, Kierownikiem Działu Badawczo-Rozwojowego i Laboratorium Regis Sp. z o.o.
artykuł:
Krach liberalnego podejścia. Sukces konferencji Biura Promocji Jakości
artykuł:
Formuła nadzoru właścicielskiego wyczerpała się. Rozmowa z Jackiem Łukaszewiczem, prezesem Krajowej Rady Lekarsko-Weterynaryjnej
(
Michalski W.
)
artykuł:
KUPS ma 20 lat! Jubileusz Krajowej Unii Producentów Soków
artykuł:
Najmłodsi konsumenci pod ochroną. Rozmowa z prof. Haliną Weker z Instytutu Matki i Dziecka w Warszawie
(
Rebelska A.
)
artykuł:
Najważniejszą zasadą jest uczciwość i rzetelność. Rozmowa z marią Janas, Prezesem Zarządu Spółdzielni Pracy Muszynianka
artykuł:
Jesteśmy integralną częścią przemysłu spożywczego. Rozmowa z Magdaleną Regulską, KIerownikiem Działu Surowców Spożywczych i Farmaceutycznych, HSH Chemie Sp. z o.o.
artykuł:
Nasza przewaga wynika z wszechstronności działania. Rozmowa z Katarzyną Mazur-Wesołowską, Dyrektor Branży Badań Żywności, J.S. Hamilton Poland S.A.
artykuł:
Młynki koloidalne - zagrożenie dla ludzi i środowiska. Utylizacja odpadów gastronomicznych
(
Leonkiewicz J.
)
artykuł:
Najważniejsza jest wiarygodność wyników badań. Rozmowa z prof. Krzysztofem Niemczukiem, dyrektorem Państwowego Instytutu Weterynaryjnego - Państwowego Instytutu Badawczego w Pułąwach
(
Wojciechowski T.
)
artykuł:
Szeroka oferta elementów i materiałów filtracyjnych. Rozmowa z Markiem Waczyńskim z Działu Food and Beverage, Pall Poland Sp. z o.o.
artykuł:
Coraz bliżej pozycji lidera na rynku opakowań. Rozmowa z mgr. inż. technologii żywnościDariuszem Przybylskim, Dyrektorem ds. Marketingu Hersta
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.