PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2020
Tom
70
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Effect of lecithin and mono- and di-glyceride on quality and shelf life of hazelnut butter: chemometric approach
(
Pourfarzad A.
,
Kisomi R. S.
)
artykuł:
In vitro characterization of fluted pumpkin Leaf protein hydrolysates and ultrafiltration of peptide fractions: antioxidant and enzyme-inhibitory properties
(
Famuwagun A. A.
,
Alashi A. M.
,
Gbadamosi S. O.
,
Taiwo K. A.
,
Oyedele D. J.
,
Adobooye O. C.
,
Aluko R. E.
)
artykuł:
Nutritive parameters and antioxidant quality of minimally processed "cime di rapa" (Brassica rapa subsp. sylvestris) vary as influenced by genotype and storage time
(
Giannino D.
,
Testone G.
,
Nicoladi C.
,
Giorgetti L.
,
Bellani L.
,
Gonnella M.
,
Cirdi M.
,
Cappuccio P.
,
Moscatello S.
,
Battistelli A.
,
Longo V.
)
artykuł:
Use of principal component analysis and cluster Aanalysis for differentiation of traditionally-manufactured vinegars based on phenolic and volatile profiles, and antioxidant activity
(
Karadag A.
,
Bozkurt F.
,
Bekiroglu H.
,
Sagdic O.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.