PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Kompleksowe działania dostawcy gwarancją prawidłowej higieny w zakładzie produkcyjnym
(
Borys M.
)
artykuł:
Produkcja przetworów mięsnych z dodatkiem surowców niemięsnych
(
Wajdzik J.
)
artykuł:
Masowanie mięsa z wykorzystaniem ultradźwięków
(
Panasiewicz M. K.
,
Mazur J.
)
artykuł:
Wartość odżywcza i dietetyczna mięsa drobiowego
(
Duma-Kocan P.
,
Glodek E.
)
artykuł:
Grzyby pleśniowe w pomieszczeniach zakładów mięsnych
(
Zukiewicz-Sobczak W.
,
Sobczak P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.