PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2019
Tom
63
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Procesy dezynfekcji w instalacjach higienicznych
(
Woloszyn L.
)
artykuł:
Dalszy ciąg batalii o utrzymanie 5% VAT na całą kategorię SNN (kontynuacja tematu z nru 1-2/2019)
(
Przegalinska M.
,
A.L.
)
artykuł:
KUPS aktywnym uczestnikiem IV Narodowego Kongresu Żywieniowego
(
A.L.
)
artykuł:
Rewolucja 0,0% na rynku piwa. Sektor piwowarski podsumowuje rok 2018
artykuł:
Pracowity rok. Posiedzenie Rady Krajowej oraz Krajowego Zgromadzenia Delegatów
(
Wesolowski B.
)
artykuł:
Wpływ odmiany truskawek, sposobu oraz temperatury suszenia na aktywność wody w przechowywanych suszach
(
Grzegory P.
,
Piotrowski D.
)
artykuł:
Nadszedł czas na zmianę ustawy o wychowaniu w trzeźwości
(
Wlodarczyk W.
)
artykuł:
Spożycie wód premium stale rośnie
(
Bogacz A.
)
artykuł:
Znakowanie i reklama żywności funkcjonalnej - czyli jak zgodnie z przepisami podkreślić właściwości prozdrowotne żywności
(
Tanska I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.