PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2018
Tom
66
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
XX Jubileuszowe Święto Chleba w Radomiu. Zaczęło się niewinnie ...
(
Mioduszewski M.
)
artykuł:
Wino. Gruner veltliner - wizytówka winiarstwa Austrii
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Trendy w cukiernictwie: jakość, automatyzacja, elastyczność oraz budowanie własnej marki
(
Kazanecki K.
)
artykuł:
Styl Angielski z Małgorzatą Weber. Piórka
(
Weber M.
)
artykuł:
Skuteczna interwencja Rzecznika Praw Obywatelskich w sprawie stosowania niektórych przepisów zawartych w ustawie - prawo budowlane
(
Gubala W.
)
artykuł:
Romantyczna jesień
artykuł:
Receptura KOMPLET. Karmelowa Opera
artykuł:
Przekąska miesiąca. Pożywne placki z awokado, kalafiorem i ciecierzycą
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Optymistyczna Piekarnia Tyrolska
artykuł:
Nowoczesne targi (część III)
(
Banaszak A.
,
Banaszak S.
)
artykuł:
Karmel. Lekcja120. Strelicja
(
Tomczyk B.
)
artykuł:
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz. Część 1. Czy można inaczej?
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Jak oszacować rynkową wartość piekarni przeznaczonej do sprzedaży?
(
Moszczynski W.
)
artykuł:
Akademia Mistrza ma 10 lat!
(
P.K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.