PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1954
Tom
05
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Osiągnięcia Państwowego Zakładu Higieny w roku 1953
(
Przesmycki F.
)
artykuł:
Próby zastosowania drożdży jadalnych do podniesienia wartości odżywczej potraw
(
Szkilladziowa W.
,
Siczkowna J.
)
artykuł:
Uwagi w związku z ciemnieniem obranych ziemniaków
(
Rozental L.
,
Zakrzewska K.
)
artykuł:
Badanie flory bakteryjnej zbombażowanych sterylizowanych konserw mięsnych i rybnych
(
Artamonow E.
)
artykuł:
Badania nad metodą enzymatyczno-mikrobiologiczną oznaczania kwasu askorbinowego i dehydroaskorbinowego w obecności reduktonów
(
Bogdanska H.
,
Desperak-Secomska B.
,
Szczyglowa M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.