PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1989
Tom
43
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Stanowisko Komisji Higieny Żywności i Żywienia Komitetu Żywienia Człowieka PAN w sprawie tzw. zdrowej zywności
(
Gertig H.
)
artykuł:
Ocena jakości tłuszczu stosowanego do smażenia potraw w wybranych zakładach żywienia zbiorowego
(
Korczak J.
,
Janitz W.
,
Barylko-Pikielna N.
)
artykuł:
Niektóre zasady żywienia dietetycznego
(
Godlewska Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.