PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2014
Tom
68
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Wielkanocna obfitość
(
Koralewska E.
)
artykuł:
Sama słodycz. Expo Sweet 2014
artykuł:
Więcej win z Portugalii. na zimne dni i na upały
(
winny maniak
)
artykuł:
Wielkanoc przy stole. Świąteczne smaczki z różnych stron świata
(
Karud W.
)
artykuł:
Ryżowa różnorodność. Ryż - odmiany i zastosowanie
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Strefa dobrego smaku
(
Matuszak D.
)
artykuł:
Genialne rozwiązania. Dezynfekcja jaj w zakładzie gastronomicznym
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Bajecznie jajecznie
(
DM
)
artykuł:
Tylko dla dorosłych. O tym się pisze w kraju wiatraków
(
AW
)
artykuł:
Mięsne sekrety
(
DM
)
artykuł:
Powrót do natury
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Atuty wielofunkcyjne. Obróbka cieplna w piecach konwekcyjno-parowych
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Sport bez mięsa. Sportowcy na diecie wegetariańskiej
(
Stolinska H.
)
artykuł:
Kawa alternatywnie
(
DM
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.