PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2020
Tom
68
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Zachowanie poufnosci przy sprzedaży piekarni
(
Moszczynski W.
)
artykuł:
Poznajmy prawdę o polskim cukiernictwie!
artykuł:
Piekarze stanęli na wysokości zadania. Rozmowa z Krystyną Prószyńską-Kryk, prezesem Zarządu Backaldrin Polska
artykuł:
Optymalna wielkości zamówień wyznaczona metodą Economic Order Quantity
(
Moszczynski W.
)
artykuł:
Nadzienia do pralin. Ganasz. Czekoladowe ABC
artykuł:
Metody wytwarzania ciasta na wyroby piekarskie. Ciasta żytnie i mieszane
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Magiczny piernik
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Jak nie przytyć zimą?
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Innowacyjna aplikacja dla piekarni - narzędzie do walki z marnotrawieniem żywności i stratami energii
artykuł:
Garaże to budynki czy obiekty - i co z tego wynika?
(
Gubala W.
)
artykuł:
Deli Bakery - piekarnia, kawiarnia i delikatesy razem
(
Pietka A.
)
artykuł:
Boże Narodzenie z firmą KOMPLET
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.