PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
XIII edycja Dorszowych Żniw za nami
artykuł:
Wolontariat krakowskiego hotelu
(
T.S.
)
artykuł:
Sommelier potrzebny od zaraz?
(
Wozniak K.
)
artykuł:
Smakując wino na Czarnym Lądzie
(
Czerwinska E.
)
artykuł:
Rozmowa z Arturem Górą, szefem Kuchni restauracji BelEtage w IBB Grand Hotelu Lublinianka w Lublinie
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Produkty Frische Paradies w ofercie Transgourmet
artykuł:
Co słychać w branży?
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.