PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2012
Tom
66
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Odrobina przyjemności. O tym się pisze w kraju wiatraków
(
AW
)
artykuł:
Sery podpuszczkowe twarde od kuchni. Wykorzystanie kulinarne serów
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Zimny sposób na bakterie. Urządzenia do szokowego schładzania i zamrażania
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Targi rosną w siłę. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro 2012
artykuł:
Alicja w krainie kulinariów
(
DM
)
artykuł:
Winne kierunki, innowacje i... fałszerstwa
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Spotkajmy się przy ruszcie. ABC udanego grillowania
(
Kolanowski W.
)
artykuł:
Pieczone gołąbki i nie tylko. Drobiowa tradycja
(
Russak G.
)
artykuł:
Swojsko i ze smakiem - u Arpada Sipeca w Slawonii. W drodze do Dalmacji lub Czarnogóry
(
Magner J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.