PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2013
Tom
---
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Świeże warzywa, owoce i zioła to podstawa dla dobrej kuchni
artykuł:
Szef Kuchni musi być alfą i omegą. Rozmowa z Krzysztofem Szulborskim, Prezesem Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, Managerem Drużyny Pomerania-Culinary Team of Poland, właścicielem Pomorskiej Akademii Kulinarnej i organizatorem Dorszowych Żniw, laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2013r.
(
Marcinczyk B.
)
artykuł:
Selgros dla HoReCa. Rozmowa z Cezarym Furmanowiczem, dyrektorem działu marketingu Selgros Cash & Carry
(
Sienkiewicz T.
)
artykuł:
Powolne śniadanko na poprawę nastroju
(
Drygas A.
)
artykuł:
Persona non grata?
(
Boruc R.
)
artykuł:
Leśne skrzaty
(
Szulborski K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.