PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2013
Tom
63
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Role of monophenols in the recovery process of wild-type yeast cells subjected to severe environmental stress
(
Swiecilo A.
)
artykuł:
Role of Different Bleaching Earths for Sunfl ower Oil in a Pilot Plant Bleaching System
(
Topkafa M.
,
Ayyildiz H. F.
,
Arslan F. N.
,
Kucukkolbasi S.
,
Durmaz F.
,
Sen S.
,
Kara H.
)
artykuł:
Evaluation of selected parameters of quality and nutritive value of meat of fattened bulls fed diet with distillers dried grains with solubles (DDGS) from wheat or maize as a source of protein
(
Lozicki A.
,
Dymnicka M.
,
Arkuszewska E.
)
artykuł:
Comparison of the antioxidant activity of commercial honeys, before and after in-vitro digestion
(
O Sullivan A. M.
,
O Callaghan Y. C.
,
O Connor T. P.
,
O Brien N. M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.