PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2014
Tom
13
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
New - vista in finding antioxidant and anti - inflammatory property of crude protein extract from sauropus androgynus leaf
(
Madhu C. S.
,
Manukumar H. M. G.
,
Basavaraju P.
)
artykuł:
Effect of probiotics and thyme essential oil on the essential amino acid content of the broiler chicken meat
(
Alfaig E.
,
Angelovicova M.
,
Kral M.
,
Bucko O.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.