PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2020
Tom
68
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Barry Callebaut proponuje czekolady w 100% wolne od mleka
(
L. A.
)
artykuł:
Technologia chłodnicza Cool Rising® firmy Wachtel w SPC
artykuł:
Ikonografia zboża i chleba w polskiej tradycji
artykuł:
Mieszanie i dozowanie ciasta
artykuł:
Franczyza w piekarni sposobem na umocnienie pozycji?
(
Moszczynski W.
)
artykuł:
Zmiany na Expo Sweet
artykuł:
L4 i LS na tle światowych producentów urządzeń do produkcji chleba tostowego
artykuł:
Amortyzacji liniowej nie można zmienić na indywidualną
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Klasyfikacja pieczywa
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Cukiernicy wykorzystują popularność pizzy
(
L. A.
)
artykuł:
Revent - mocne piece
(
Nurkowski A.
)
artykuł:
Røar - lody roślinne firmy Froneri
(
L. A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.