PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2005
Tom
14/55
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Electrophoretic isofocusing in studies on meat protein from various animal species and pork stored under different conditions
(
Pospiech E.
,
Peltre G.
,
Greaser M. L.
,
Mikolajczak B.
)
artykuł:
Assessment of food consumption patterns of students of the faculty of food technology at the Agricultural University of Cracow
(
Leszczynska T.
,
Pysz M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.