PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2013
Tom
57
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym. Cz.VIII. Produkcja chleba chrupkiego, kaszek błyskawicznych i panierek
(
Moscicki L.
)
artykuł:
Dieta owsiana w żywieniu człowieka
(
Jurga R.
)
artykuł:
Wartość technologiczna odmian pszenicy
(
Najewski A.
,
Szarzynska J.
)
artykuł:
Dodatki kształtujące strukturę żywności - część I
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Sposoby zwiększania wartości odżywczej makaronów
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Wartość technologiczna odmian żyta
(
Najewski A.
,
Szarzynska J.
)
artykuł:
Właściwości sensoryczne pieczywa - część II
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Poradnik Młynarza: Rozdział 2. Przemiana ziarna pszenicy. 2.4. Sortowanie (odsiewanie) produktów rozdrabniania. 2.4.2. Odsiewacze płaskie - budowa i efektywność przesiewania
(
Jurga R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.