PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2019
Tom
74
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Wpływ tymolu, eugenolu, aldehydu cynamonowego oraz mentolu na rozwój bakterii z rodzaju Cronobacter
(
Fiedczak D.
,
Berthold-Pluta A.
)
artykuł:
Ocena obecności alergenów w wędlinach dostępnych na rynku warszawskim
(
Cegielka A.
,
Mankowska M.
)
artykuł:
Liść oliwny (Oleae folium) jako źródło fenoli o działaniu leczniczym
(
Dabrowska K.
,
Matejczyk M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.