PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2013
Tom
23
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Występowanie toksyn grzybów z rodzaju Fusarium w surowcach i produktach spożywczych
(
Kawecka W.
,
Rachtan-Janicka J.
,
Wronska A.
)
artykuł:
Matematyczny opis zmian masy w procesie rehydratacji suszonych plasterków korzenia pietruszki
(
Gornicki K.
,
Kaleta A.
,
Zdroik K.
,
Gulski M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.