PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Za bardzo ufam ludziam. Rozmowa z Jarosławem Walczykiem, właścicielem i szefem kuchni restauracji Pink Lobster w Warszawie oraz prezesem Fundacji Klub Szefów Kuchni
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Sztuka mięsa na grilla
(
Drygas A.
)
artykuł:
Rynek hoteli w Polsce wciąż rośnie
(
Andrzejewski J.
)
artykuł:
Przywrócić godność zawodu
(
Boruc R.
)
artykuł:
Piec do pizzy
(
Podolska E.
)
artykuł:
Nowy koncept kulinarny Tomasza Jakubiaka
artykuł:
Modne słowa a nowoczesna kuchnia
(
Kohut S.
)
artykuł:
Master Challenge by Schöller
artykuł:
Kwintesencja Podlasia w Lipcowym Ogrodzie
(
Lusiewicz P.
)
artykuł:
Krem z zielonego groszku i nie tylko
(
Olma S.
)
artykuł:
Klient nasz pan
(
Olszanski T.
)
artykuł:
Cza Cza Chutney
(
Czerwinska E.
)
artykuł:
Autorskie prawa majątkowe i prawa do wizerunku
(
Duchnowska E.
,
Wardaszko I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.