PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2006
Tom
44
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Jak postrzegają sprawy produkcji świń najlepsi. Notatki ze spotkania lekarzy weterynarii i producentów trzody chlewnej - Puławy, czerwiec 2006. Część II
(
Pejsak Z.
)
artykuł:
Zastosowanie preparatu "Kani-stop" w ograniczaniu występowania kanibalizmu
(
Samorek M.
)
artykuł:
Wapń w żywieniu świń
(
Lipinski K.
)
artykuł:
Wzrost zainteresowania sektorem trzodowym w Albanii
(
Korytowska D.
)
artykuł:
EuroTier'2006
(
G.Z.
)
artykuł:
Przyżyciowe czynniki kształtujące jakość mięsa i tłuszczu
(
Janiszewski P.
,
Borys A.
)
artykuł:
Pozorna śmierć noworodka, przyczyny i zapobieganie
(
Kotowski K.
)
artykuł:
Wyniki oceny knurków i loszek w Programie Hodowlanym "POLSUS"
(
Blicharski T.
,
Ptak J.
)
artykuł:
Wyniki oceny przyżyciowej knurów przeprowadzonej metodą BLUP
(
Zak G.
)
artykuł:
Kominowe systemy wymiany powietrza. Część II
(
Hubner R.
)
artykuł:
Nanotechnologia - technologia XXI wieku w zwalczaniu mikotoksyn
(
Traczykowski A.
)
artykuł:
Postępy techniki w metodach dozowania surowców paszowych
(
Domagalski Z.
)
artykuł:
Efektywność preparatu FORMI w żywieniu prosiąt
(
Kamyczek M.
)
artykuł:
Bezpośrednia diagnostyka czynników zakaźnych chorób układu oddechowego oparta na przyżyciowym pobieraniu materiału
(
Jablonski A.
,
Fabisiak M.
)
artykuł:
Odsadzając prosięta w sobotę, unikniesz wyproszeń w weekend
(
Wazbinski A.
)
artykuł:
Kotły grzewcze małej mocy na paliwa stałe
(
Pleskot R.
)
artykuł:
"Nowoczesne aspekty żywienia trzody chlewnej"
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.