PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1991
Tom
35
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Metoda oznaczania skrobii w wytłokach jabłkowych przeznaczonych do produkcji pektyny
(
Wilczynska G.
,
Danielczuk J.
,
Jakubowski A.
)
artykuł:
Zanieczyszczenie spirytusów surowych akroleiną
(
Falcman W.
)
artykuł:
Wpływ sposobu zagęszczania na jakość przechowywanych koncentratów aroniowych
(
Fik M.
,
Bajkowska D.
,
Celej A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.