PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Dezynfekcja w produkcji drobiarskiej, cz.I.
(
Bednarczyk M.
)
artykuł:
XXIX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie
artykuł:
Nowoczesne biogazownie z podziemnymi komorami fermentacyjnymi z USA nową szansą dla polskich producentów drobiu
(
Majewicz M.
)
artykuł:
Co może przynieść woda?
(
Gajecka M.
,
Gajecki M.
)
artykuł:
Substancje aktywne preparatu Biocox oraz synergizm ich działania w walce z kokcydiozą
(
Juszczak A.
,
Paczkowski L.
)
artykuł:
Zakażenia drobiu bakteriami z rodzaju Campylobacter oraz ich znaczenie dla zdrowia publicznego
(
Smialek M.
,
Kowalczyk J.
,
Koncicki A.
)
artykuł:
Jakość próbek materiału biologicznego, a wyniki badań diagnostycznych
(
Czekaj H.
,
Kozdrun W.
,
Stys-Fijol N.
,
Piekarska K.
)
artykuł:
Makuch rzepakowy jako komponent mieszanek paszowych dla kurcząt brojlerów
(
Kaszperuk K.
,
Rozewicz M.
,
Banaszkiewicz T.
)
artykuł:
Indeks cen producentów jaj spożywczych
(
Szymyslik M.
)
artykuł:
Odory w produkcji brojlerów, cz.II. Źródła emisji odorów
(
Wezyk S.
)
artykuł:
Hatching Eggs Farms Sp. z o.o. otwiera nową fermę
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.