PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Błonniki zbóż i warzyw w produkcji wędlin
artykuł:
Produkcja kiełbas niskotłuszczowych
artykuł:
Zautomatyzowane systemy pakowania produktów o różnych kształtach
artykuł:
Szybki dostęp do wszystkich danych dzięki etykietom RFID
artykuł:
System IT efektywnie steruje sprzedażą i logistyką (cz.1)
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
)
artykuł:
Waga lekka na rynku opakowań
artykuł:
Certyfikacja Jakości Wielkopolskich Wędlin Tradycyjnych
artykuł:
Aktualne i przyszłe zmiany prawa żywnościowego dotyczące jakości handlowej produktów mięsnych. Część II
(
Szymanski P.
)
artykuł:
Żywność wygodna typu fresh-cut zyskuje na znaczeniu
artykuł:
Czynniki wpływające z zawartość WWA w wędzonych produktach mięsnych
artykuł:
Targi IFFA 2010 – Frankfurt n. Menem
artykuł:
Nowe plastry Morliny w familijnych opakowaniach
artykuł:
Weryfikacja i ulepszenie systemu identyfikowalności w zakładzie mięsnym
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.