PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Zastosowanie oleju rybiego w produkcji kiełbas
artykuł:
Nowe standardy nastrzyku
artykuł:
Niższe koszty - dobra jakość
artykuł:
Kiełbasy parzone o obniżonej zawartości tłuszczu
artykuł:
Charakterystyka staphylokokków w kiełbasach świeżych
artykuł:
Błonnik pokarmowy jako zamiennik tłuszczu
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.