PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Zbawienna lecytyna
(
Mielcarz M.
)
artykuł:
WACHTEL-STAMM - technika chłodnicza
artykuł:
Tradycja i nowoczesność stanowią KOMPLET
artykuł:
Tajemnice czekolady
artykuł:
Świadomy wybór
(
Jelesnianska M.
)
artykuł:
Strzał w dziesiątkę
(
Krempa S.
)
artykuł:
Smak jest sztuką
(
Mrowiec P.
)
artykuł:
Smak i zdrowie
artykuł:
Sernik na upalne dni
(
Baralkiewicz K.
,
Jablecka J.
)
artykuł:
Podkarpackie smaki
(
Poskier E.
)
artykuł:
Po pierwsze, pieczywo!
(
Nowakowski G.
)
artykuł:
Po irlandzku i po turecku
(
Mrowiec P.
)
artykuł:
Pieczywo dojechać musi
(
Adamczyk W.
)
artykuł:
Optimat - optymalna jakość
artykuł:
Nie tylko HACCP
(
Halagarda M.
)
artykuł:
Linie do produkcji chleba. Ekonomiczny sposób na brak pracowników
(
Zarzecki M.
)
artykuł:
Laserowe mierzenie
artykuł:
Laminator 300. Automatyczna produkcja
artykuł:
Kiedy maszynowe krojenie zawita w cukiernictwie na stałe?
(
Barcicki M.
)
artykuł:
Inspirujące szkolenia
artykuł:
Frisa - wypiek prosty i bardzo smaczny
(
Budzynski B.
,
Melillo G.
)
artykuł:
Eksplozja handlu online
(
Pawlik K.
)
artykuł:
Czas na sernik
(
Baralkiewicz K.
,
Jablecka J.
)
artykuł:
Cynamon
(
Kot M.
)
artykuł:
Bogactwo chleba
(
Karud W.
)
artykuł:
Barwniki syntetyczne a nowe regulacje prawne
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.