PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2019
Tom
57
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
XIX Pożegnanie Wakacji w Rudawce Rymanowskiej (Rudawka Rymanowska, 23–25 sierpnia 2019)
(
Brejta W.
,
Trela J.
,
Benes E.
,
Kruk A.
,
Miejski A.
)
artykuł:
Rozpoznawalność i postrzeganie produktów tradycyjnych i regionalnych pochodzenia zwierzęcego jako konkurencyjnej oferty na polskim rynku żywnościowym
(
Musial K.
,
Szumiec A.
)
artykuł:
Pomyślny sezon wystawienniczy 2019 dla ptaków ze Stacji Zasobów Genetycznych Drobiu Wodnego w Dworzyskach
(
Gornowicz E.
,
Zwierzynski R.
,
Lewko L.
)
artykuł:
Regionalny Czempionat Koni Rasy Huculskiej (Rudawka Rymanowska, 23-25 sierpnia 2019)
(
Tomczyk-Wrona I.
)
artykuł:
Umaszczenie crypto-tobiano u koni rasy huculskiej w Polsce
(
Pasternak M.
,
Jaklinska B.
)
artykuł:
Charakterystyka rodów męskich ogierów huculskich kryjących klacze huculskie uczestniczące w programie ochrony zasobów genetycznych
(
Tomczyk Wrona I.
)
artykuł:
Wybrane aspekty chowu kóz w województwie podkarpackim
(
Molik E.
,
Przybylo U.
,
Kawa S.
)
artykuł:
Wpływ ekologicznego chowu na poprawę parametrów rozrodu owiec
(
Paraponiak P.
,
Wieczorek-Dabrowska M.
)
artykuł:
Oznaczanie składu gatunkowego materiału biologicznego za pomocą mitochondrialnego DNA - możliwości współczesnego laboratorium
(
Natonek-Wisniewska M.
,
Krzyscin P.
)
artykuł:
Pleśniakowiec lśniący (Alphitobius diaperinus) - szkodnik w produkcji drobiarskiej potencjalnym źródłem białka w żywieniu zwierząt
(
Dzik S.
)
artykuł:
Perspektywy krajowej produkcji pasz dla zwierząt gospodarskich oraz żywności pochodzenia zwierzęcego bez GMO
(
Niwinska B.
,
Szymczyk B.
,
Szczurek W.
)
artykuł:
Produkcja ziarna pszenżyta w Polsce oraz jego wartość paszowa i wykorzystanie w żywieniu drobiu
(
Rozewicz M.
)
artykuł:
Analiza produktywności i dochodowości czynników produkcji w gospodarstwach ekologicznych zajmujących się chowem bydła mięsnego
(
Szumiec A.
,
Musial K.
)
artykuł:
Hodowla kłusaków francuskich - rys historyczny oraz aktualna sytuacja w Polsce
(
Gorniak W.
)
artykuł:
Opracowanie metod redukcji tlenków azotu z obornika kurzego i świńskiego
(
Pawlowska J.
,
Szewczyk A.
,
Dobrowolska N.
,
Walczak J.
)
artykuł:
Występowanie Cysticerkozy u zwierząt dzikich i domowych - zagrożenie epidemiologiczne
(
Flis M.
)
artykuł:
Behawior rozrodowy psów i kotów
(
Chlopik A.
,
Wysokinska A.
)
artykuł:
Naturalne dodatki w diecie a status antyoksydacyjny i profil kwasów tłuszczowych mięśni kurcząt brojlerów
(
Skomorucha I.
,
Sosnowka-Czajka E.
)
artykuł:
Astaksantyna - budowa, właściwości i zastosowanie w żywieniu zwierząt
(
Sosin-Bzducha E.
,
Furgal Dierzuk I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.