PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Restauracja. Pismo Biznesu Gastronomicznego
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
To jest przekleństwo. Z byłym krytykiem kulinarnym Piotrem Bikontem rozmawiamy o tym, czy restauratorzy powinni bać się krytyków kulinarnych i czego nie robić, gdy tacy pojawią się w naszym lokalu
(
Wronski S.
)
artykuł:
Tluszcz do zadań specjalnych
(
Jankowski J.
)
artykuł:
Piwny sommelier
(
Napieraj B.
)
artykuł:
Idealny szef kuchni
(
Seeletso J.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo żywności w twoich rękach
(
Terelak-Subramanian J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.