PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Digital Signage oraz Social Mobile w gastronomii
(
Potrykus-Wincza A.
)
artykuł:
Gastronomia od kuchni
artykuł:
Letnie napoje (nie) wyskokowe
(
Drygas A.
)
artykuł:
Co wrzucić na ruszt, czyli o grillowaniu słów kilka
(
Harapkiewicz W.
)
artykuł:
Wszystko możliwe...
(
Olszanski T.
)
artykuł:
Świat mango
(
Motwani S.
)
artykuł:
Sezon na grilla
(
Drygas A.
)
artykuł:
Zmywarka - cicha i wydajna pomoc w lokalu
(
Podolska E.
)
artykuł:
Kolorowa zupa na czas lata
(
Wozniak B.
)
artykuł:
Bartosz Peter zwycięzcą 2. edycji CHEF Culinary Cup
artykuł:
Targi Mazury HoReCa 2017 zakończone
artykuł:
Szef kuchni to artysta, który cały czas tworzy. Rozmowa z Sebastianem Krauzowiczem, Executive Chef Copernicus Toruń Hotel & Restauracja Sfera by Krauzowicz, trenerem Polskiej Narodowej Kadry Juniorów oraz laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2012 za najlepszą restaurację hotelową
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Karta menu im krótsza, tym lepsza - czy aby na pewno?
(
Kohut S.
)
artykuł:
Strata czasu i niewymierne korzyści
(
Szulborski K.
)
artykuł:
Czas na przerwę
(
J.A.
)
artykuł:
Zespół i Szef
(
Uscinski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.