PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2020
Tom
---
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Niemcy stawiają kolejny krok: finansowy prezent dla polskich studentów w Niemczech
artykuł:
Droga Leona Janty-Połczyńskiego do stanowiska polskiego ministra rolnictwa i dóbr narodowych w latach 1930-1932 i przewodniczącego tzw. Bloku Wschodniego Państw Europy Środkowej
(
Tyszkiewicz S.
)
artykuł:
Barwa mięsa
(
Kostecki A.
)
artykuł:
Zrównoważona produkcja mięsa rozpoczyna się poprzez akceptację odpowiedzialności
(
Wuyts N.
)
artykuł:
Pest control - ochrona przed szkodnikami w zakładach mięsnych
(
Prasek D.
)
artykuł:
Zastosowanie ozonu w przemyśle mięsnym
(
Trzaskowska M.
)
artykuł:
Oświetlenie LED - ważny element bezpieczeństwa żywności
(
Palka R.
)
artykuł:
Kruchość i soczystość marynowanej wołowiny
(
Tkacz K.
,
Modzelewska-Kapitula M.
,
Zdunczyk W.
,
Detmer D.
)
artykuł:
Mycie i dezynfekcja - efektywność i skuteczność działania środków myjących wobec drobnoustrojów
(
Hac-Szymanczuk E.
,
Cegielka A.
,
Piwowarek K.
,
Napiorkowska A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.