PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2018
Tom
62
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Wpływ dodatku produktów owsianych na cechy reologiczne ciasta i jakość pieczywa pszennego
(
Stepniewska S.
)
artykuł:
Rozwój metod oznaczania mikotoksyn
artykuł:
Media społecznościowe
(
Banaszak A.
,
Banaszak S.
)
artykuł:
Turcja w światowym eksporcie mąki
artykuł:
Mąka żarnowa odkrywana na nowo
(
Diowksz A.
)
artykuł:
Wpływ pochodzenia ziarna pszenicy i okresu dojrzewania pożniwnego na wydajność i jakość mąki
(
Kuchciak J.
,
Czubaszek A.
)
artykuł:
Nagroda Marszałka dla BIN
artykuł:
Srebrne medale targów FoodTec
(
A.L.
)
artykuł:
Debata przedżniwna
artykuł:
Rozporządzenie UE w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.