PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Rocznik
2018
Tom
82
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Analysis of the selected antioxidant compounds in ice cream supplemented with Spirulina (Arthrospira platensis) extract
(
Szmejda K.
,
Dulinski R.
,
Byczynski L.
,
Karbowski A.
,
Florczak T.
,
Zyla K.
)
artykuł:
Application and properties of selected flavanones
(
Blazinska P.
,
Sykula A.
)
artykuł:
Ripened cheese as a source of bioactive peptides
(
Skwarek A.
,
Darewicz M.
,
Borawska-Dziadkiewicz J.
)
artykuł:
Optical properties of (3-(acetamidomethyl)phenyl)boronic acid and its interactions with selected sugars
(
Kur K.
,
Przybyt M.
,
Miller E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.