PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2017
Tom
65
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Zakład w Straduni k.Opola ruszył po inwestycji
artykuł:
Świąteczny tort cynamonowo-malinowy
artykuł:
Sukces zespołu fachowców
artykuł:
Rola pieczywa w żywieniu kobiety ciężarnej
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Przekąska miesiąca. Klasyczna francuska tarta cebulowa - Quiche a l'oignon
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Porady prawne. Jednorazowa amortyzacja = wyliczanie pomocy publicznej
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Porady prawne. Jeden przelew zamiast trzech - czy jest się z czego cieszyć?
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Obowiązek, czy dobrze pojęta przezorność?
(
Gubala W.
)
artykuł:
Nowoczesne piekarstwo, nowoczesny piekarz
(
Piotrowicz J.
)
artykuł:
Mistrzowskie prezentacje. Czekoladowy świat Joanny Profus
(
Profus J.
)
artykuł:
Mediolan - impreza na bogato
artykuł:
Marka i tożsamość marki
(
Banaszak A.
,
Banaszak S.
)
artykuł:
Dekoracje świąteczne z klasą
(
Nowak-Wicherska J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.