PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm. Suplement
Rocznik
2005
Tom
32
Numer
1 cz.2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1 cz.2
artykuł:
Żywienie szczurów szczepu spraque-dawley różnorodnymi mieszankami hodowlanymi i ich wpływ na profil biochemiczno-morfologiczny
(
Stojko J.
,
Stojko A.
,
Juszko-Piekut M.
,
Rzepecka-Stojko A.
,
Mozdzierz A.
)
artykuł:
Zawartość chromu w diecie osób z nadwagą i otyłością
(
Ostrowska L.
,
Stefanska E.
,
Czapska D.
,
Karczewski J.
)
artykuł:
Zaburzenia stanu odżywienia dzieci klas IV-VI z wybranych łódzkich szkół podstawowych
(
Paradowska-Stankiewicz I.
,
Grzybowski A.
)
artykuł:
Wpływ hemodializy i suplementacji wapniem na stan gospodarki wapniowo-fosforanowej u chorych z przewlekłą niewydolnością nerek leczonych hemodializami
(
Rzeszotarski J.
,
Walasek L.
,
Marszalek A.
)
artykuł:
Tryb żywienia i wartość odżywcza posiłków w dietach młodzieży akademickiej
(
Trafalska E.
,
Figwer M.
,
Grzybowski A.
)
artykuł:
Suplementacja diety preparatami witamin i/lub składników mineralnych wśród pacjentów Kliniki Chorób Infekcyjnych i Alergologii Centralnego Szpitala Klinicznego MON Wojskowego Instytutu Medycznego w Warszawie
(
Klos K.
,
Rozmysl E.
,
Bertrandt J.
,
Abramowicz M.
,
Skibinska A.
)
artykuł:
Sól kuchenna – najpopularniejsza przyprawa
(
Krzeczkowska M.
,
Opoka W.
,
Schlegel-Zawadzka M.
)
artykuł:
Skład oraz wybrane właściwości fizykochemiczne nowych mikronizowanych preparatów wysokobłonnikowych
(
Aniola J.
,
Gorecka D.
,
Gawecki J.
)
artykuł:
Sepol jako preparat wspomagający leczenie stanów otępiennych pochodzenia naczyniowego
(
Kozlowska-Staniczek J.
,
Stojko A.
,
Juszko-Piekut M.
,
Mozdzierz A.
,
Stojko J.
)
artykuł:
Ocena sposobu żywienia osób bezdomnych, pacjentów Izby Wytrzeźwień w Warszawie – badania wstępne
(
Bednarski W.
,
Rozmysl E.
,
Bertrandt J.
,
Klos A.
)
artykuł:
Elementy diety pokarmowej jako czynniki zmniejszające ryzyko wystąpienia raka płaskonabłonkowego i drobnokomórkowego płuca u mężczyzn zamieszkujących tereny przemysłowe
(
Juszko-Piekut M.
,
Kolosza Z.
,
Stojko A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.